Oslovte
denně miliony lidí

Záleží na vás, jestli chcete inzerovat v tisku, na internetu nebo třeba v obojím najednou. Kromě toho, že máme milionové zásahy, umíme dobře cílit. Pojďme společně naplánovat reklamu, která bude mít finančně i obsahově smysl pro vás i pro naše čtenáře, posluchače nebo diváky.

CNC Logo

Proč si vybrat právě nás?

Máme největší mediální zásah na trhu

Měsíčně zasáhneme

7,5 mil. lidí

Celkem 85 % obyvatel České republiky ve věku 15+ se každý měsíc setká s naším obsahem. Ať už v novinách, časopise, rádiu nebo na webu.

7

mil.

+

Uživatelů online médií

3.5

 mil.

Diváků Internetové televize

5.8

mil.

Fanoušků na sociálních sítích

5,1

mil.

Čtenářů tištěných médií

3

mil.

Posluchačů rádií partnerské sítě Active

500

tis.

Návštěvníků eventů za rok

24 hodin denně

S naším publikem snídáme, obědváme i večeříme. Díky kombinaci tiskovin, rádia a online médií jsme tu pro něj se zajímavým obsahem na všech frontách. Vaše sdělení se tak k lidem dostane opakovaně v průběhu celého dne.

Koho potřebujete oslovit?

Naše tituly a značky jsou zaměřeny na různé segmenty populace

Máme pod palcem všechny tyto mediatypy

Už vědí,
že s námi je spolupráce nejefektivnější…

CNC

Margareta Šulcová

marketing manager, metr2 reality s.r.o.

"Metr2 reality využívá služeb CNC dlouhodobě. Kampaně jsou vždy úspěšné. Především díky profesionálním zkušenostem Jany, která nám věnuje maximum času s konzultacemi a dává doporučení pro nastavení správné strategie. Přínos pro firmu je proto velmi efektivní. S tímto osobním nasazením je spolupráce prostě perfektní a obě strany mohou být spokojeny."

Vanda Malinovská

E-Marketing, Content management & Social Media Manager, Rakouská národní turistická centrála

"S redakcí Czech News Center spolupracuji za Österreich Werbung již několik let na různých formátech online obsahových spoluprací. Spolupráci mohu hodnotit jako výbornou, redakce přichází s inovativními návrhy a novými nápady, akceptuje požadavky našich rakouských partnerů i naše vlastní. Vždy rychle zapracuje požadované změny. Výsledky obsahových spoluprací byly vždy minimálně velmi dobré, výsledky poslední obsahové spolupráce dokonce naprosto předčily naše očekávání. Za Österreich Werbung se těšíme na další společné projekty v budoucnu."

Klára Škapová

PR manager Dubai Tourism/Travel Advance

"Dubai Tourism spolupracuje s CNC dlouhodobě. Především díky flexibilitě, spolehlivosti, úspěšnosti kampaní, které s nimi pořádáme a v neposlední řadě přístupu Markéty, která pro zákazníka vždy udělá maximum a schůzky s ní jsou vždy radost! Těším se na další společné kampaně."

Kristýna Gottwaldová

Malta Tourism Authority Representative

"Spolupráce s CNC a především s Markétou je pro nás dlouhodobě úspěšná. Díky přesnému zacílení vždy víme, že náš budget bude efektivně využitý. Baví mne závěrečné reporty včetně osobních konzultací a zhodnocení, které jsou velmi cenné pro další plánování a tvorbu strategií. Nemohu zapomenout ani na flexibilitu a osobní přístup."

Tomáš Bzirský

Performance Marketing - Košík.cz

"Kampaně s Czech News Center realizujeme již několik let. Od minulého roku realizujeme kampaně s novým behaviorálním cílením a velmi kvitujeme kvalitní vizualizaci dat, která nám pomáhá lépe číst výsledky a efektivněji vyhodnotit, jak kampaň fungovala. S CNC jako partnerem tak počítáme i nadále."