Etický kodex

Vydavatelství CZECH NEWS CENTER a.s. se ve svém etickém kodexu zavázalo dodržovat vysoké etické standardy ve všech svých aktivitách. Etické chování je na prvním místě jak při novinářské práci, tak i v jednání s obchodními partnery, konkurenty i širokou veřejností.

Zásady etického jednání jsou rozpoznatelným prvkem firemní kultury společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. Interní komunikace v rámci pravidel dobrých mravů a úcty je pro zaměstnance vydavatelství naprostou samozřejmostí. Ve společnosti Czech News Center je dodržování pravidel etického kodexu povinné pro každého zaměstnance bez ohledu na jeho pracovní pozici.

Každý zaměstnanec mediálního domu CZECH NEWS CENTER a.s. se podpisem pracovní smlouvy zavazuje k dodržování ustanovení, které firma považuje za klíčové v rámci dobrých veřejných i interních vztahů. Etický kodex byl navržen tak, aby podporoval normy a standardy, jež jsou pro efektivní fungování úspěšné společnosti nezbytné. Zaměstnanci řídící se etickým kodexem dbají na udržení důvěryhodnosti a novinářské cti při vydavatelské činnosti.